Za moje kceri Ep.01

Podijelite video sa prijateljima!

Hvala za povratne informacije!

Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Jašar radi u kafani prijatelja iz naselja Zubejira i u autoperionici kako bi izdržavao porodicu, ali žena mu ponovo prigovara. Petoro sestara ne mogu da spreče stalne svađe svojih roditelja i veruju da je jedini način da se spasu da što pre nađu izlaz iz te situacije.

Najstarija Selva je udata i zato na nju najmanje utiče ta situacija. Kumru koja je sledeća po starosti studira medicinu i ostalo joj je još godinu dana da počne da zarađuje novac i spasi i sebe i sestre. Sumru takođe studira, ali je kao izlaz iz tih problema izabrala zabavu. Ona se ponaša u skadu sa svojim osećanjima. Radi šta želi i kad želi.

Suna je još uvek u gimnaziji, ali joj je uzor Kumru, te poput nje zakopava glavu u knjige kako bi pobegla od problema u kući. Najmlađa Huma je ona na koju sve to najviše utiče. Uprkos roditeljima, sestre su srećne. Jer štite jedna drugu. U najtežim vremenima jedna od njih uvek nasmeje druge. Ali jedna greška njihove majke poremetiće živote svima počevši od Jašara.

Pošaljite vaš komentar

Komentari

Budite prvi koji ćete komentirati video.