BALKANJE.COM

Draguljareva kci Ep.24

Podijelite video sa prijateljima!

Hvala za povratne informacije!

Gledaj više od 200 ex-Yu kanala bilo gde u svetu! Omiljene serije, filmove, emisije i utakmice možeš da pratiš na čak 6 uređaja za 1 pretplatu i to bez ugovorne obaveze! Kanale možeš gledati uživo ili unazad 7 dana gde god da se nalaziš! Potrebno je samo da imaš internet konekciju i preuzmeš našu aplikaciju za neki od uređaja: laptop ili desktop kompjuter, smartphone, tablet ili ipad, Smart TV!

Iako Ajšen ne čuje razgovor Rezan i Ate, muči ju to što ih vidi zajedno. Atif odmah kreće u akciju da tajnu za koju je saznao iz razgovora Rezan i Ate upotrijebi u svoju korist te je koristi kao adut protiv Savaša. Savaš pak nema namjere pokazati se slabim pred Atifom, pametnim planom ušutka Atifa.

Fatih spasi Četina od Sedine braće, ali kao heroj nastrada. Zbog toga Fatih počinje sumnjati da je Četin prevaren. Fatih i Sureja njezinim planom kreću u akciju.

Ata, kojem nedostaje Uftade, neće dopustiti da se njegova obitelj raspadne. Odlazi do Uftade i moli je da se vrati svojoj kući i obitelji. Uftadina je odluka pak konačna, ni Ajšen ni Feride ne mogu je razuvjeriti.

Kako Savaš ne želi da mu plan osvete bude oštećen, odluči ga malo ubrzati. Počinje shvaćati da se bori s kontradikcijom.

Koliko god se Ata Katiboglu trudi održati svoju obitelj na okupu i zaštititi je, svoju djecu ne može zaštititi od opasnosti.

Pošaljite vaš komentar

Komentari

Budite prvi koji ćete komentirati video.