POTREBNE SU NAM OSOBE ZA PISANJE TEKSTOVA ZA NAŠ NOVI SAJT - JAVITE SE NA EMAIL [email protected] - PLAĆANJE PO DOGOVORU
BALKANJE.COM

Draguljareva kci Ep.24

Da se video pokrene nekada treba malo više vremena, ako video prekida, pauziratje ga i sačekajte 1-3 minuta i onda pokrenite video. Koristite preglednike Chrome ili Firefox
loading...

Podijelite video sa prijateljima!

Hvala za povratne informacije!

loading...

Iako Ajšen ne čuje razgovor Rezan i Ate, muči ju to što ih vidi zajedno. Atif odmah kreće u akciju da tajnu za koju je saznao iz razgovora Rezan i Ate upotrijebi u svoju korist te je koristi kao adut protiv Savaša. Savaš pak nema namjere pokazati se slabim pred Atifom, pametnim planom ušutka Atifa.

Fatih spasi Četina od Sedine braće, ali kao heroj nastrada. Zbog toga Fatih počinje sumnjati da je Četin prevaren. Fatih i Sureja njezinim planom kreću u akciju.

Ata, kojem nedostaje Uftade, neće dopustiti da se njegova obitelj raspadne. Odlazi do Uftade i moli je da se vrati svojoj kući i obitelji. Uftadina je odluka pak konačna, ni Ajšen ni Feride ne mogu je razuvjeriti.

Kako Savaš ne želi da mu plan osvete bude oštećen, odluči ga malo ubrzati. Počinje shvaćati da se bori s kontradikcijom.

Koliko god se Ata Katiboglu trudi održati svoju obitelj na okupu i zaštititi je, svoju djecu ne može zaštititi od opasnosti.

Commenting disabled.