Popularno Najave

 • Crni biser - NAJAVA

  Nova turska serija “Crni biser” u kojoj glavne uloge igraju Tolgahan Sayışman, koji će glumiti mladića po imenu Kenan, dok će Hande Erçel biti konobarica Hazar. Oni će igrati likove koji će se boriti za ljubav. Berk Hakman će glumiti mladića koji je zaljubljen u Hazar i bit će u stanju da se umiješa u njenu vezu sa Kenanom. Snimanje će se odvijati na lokacijama Bodruma, Marmarisa i Češme. Režiser je Erol Özlevi, u produkciji Gold filma.

  Novu seriju sa prevodom gledajte na balkanje.com 100% besplatno!

  Pročitaj više
 • Crna ljubav, epizoda 37

   

  Nihan dolazi do Kemala i Lejla je pita sta ce ona tu i sta to pokusava da uradi.Nihan je ocajna kada sazna da nema kcerke i odmah odlazi do Emira i kaze mu da je on kriv i da je on oteo kcerku. Nihanina kcerka je kod Emira u kuci i Nihan ocajna kada sazna gdje joj se kcerka nalazi odmah odlazi tamo i nalazi Denis kako lezi a pored nje je Kemal kome su pune oci suza ugledavsi svoju kcerku...

  Nihan dolazi do Kemala i Lejla je pita sta ce ona tu i sta to pokusava da uradi.Nihan je ocajna kada sazna da nema kcerke i odmah odlazi do Emira i kaze mu da je on kriv i da je on oteo kcerku. Nihanina kcerka je kod Emira u kuci i Nihan ocajna kada sazna gdje joj se kcerka nalazi odmah odlazi tamo i nalazi Denis kako lezi a pored nje je Kemal kome su pune oci suza ugledavsi svoju kcerku.. - See more at: http://sapunko.com/crna-ljubav-epizoda-37-druga-sezona/#sthash.gVSkoXOa.dpuf

   

  Pročitaj više
 • Pun mjesec, epizoda 10

  Feritu dolazi tetka u posjetu te Ferit sve cini da bude lijepo ugošćena. Nazli se baca na posao te gotovi hranu ali njihov dogovor sta ce i kako uciniti, za Nazli biva malo tezak. Njih dvoje su prvo otisli u kupovinu, zatim u kuhinju da pocnu sa pripremama. Ferita Nazlino ponasanje tako fascinira.Fatus i Nazli pricaju i Fatoš je pita sta misli o tome da se malo udalji od Ferita, da jednostavno malo ode negdje, ali Nazli joj kaze da se boji ostaviti ga.Ferit ne uspijeva da shvati razlog ovakvog Nazlinog ponašanja, počinje da sumnja o njenoj bliskosti sa Denizom. Sada je Nazli prisiljena da donese odluku. Denis veoma smjelo djeluje prema Nazli. Asuman je oštrija mnogo više nego što je Demet očekivala. Od sada će igrati otvorenih karata.

  Pročitaj više
 • Taj zivot je moj, epizoda 101

  Efsun prica sa Ardom ali Arda je taj koji odlazi do majke i kaze joj da jako voli Efsun ali da ne zna sta da radi. Hulija je poludjela do te mjere daje uzela benzin i posula ga po sobi gdje su Emir i Dzemre te pali sibicu i baca je, kuca pocinje da gori. Mehmed Emir iako je potrcao da sprijeci Huliju u toj ludoj namjeri ne uspijeva. Efsun trazi utjehu kod Sultan. Mehmed Emir je sretan bio pored Dzemre ali do onog trena kada je Hulija zapalila kucu. Kenanu dolazi kraj kada mu njegov neprijatelj dodje i odvozi ga iz bolnice.
  Novu epizodu možete pogledati uskoro na Balkanje.com besplatno, bez reklama na kompjuteru, tablet računarima ili telefonu.
  Pročitaj više
 • San, epizoda 7

  Ovaj put Alaz neda Elif da bude sretna sa Bulutom. Alaz zeli ovaj put trudnocom majke da sredi stvar ali mu je to losa zamisao. Elif prijeti Alazu i kaze mu da ce platiti cijenu za sve sto cini. Jildiz pitaju sta radi Elif kod Alaza? Bulut sretne Elif na mjestu za koje smatra da ne bi trebalo da bude tu i pita je sta tu radi al Elif uplasena ne zna sta da mu slaze. Bulut i Elif provode noc skupa, ali Elif uplasena lezeci pored njega razmislja o tome sta krije od Buluta kako bi ga spasila od Alaza.

  Pročitaj više