LAJKUJ BALKANJE.COM x

Najave Serija

 • Crni biser - NAJAVA

  Nova turska serija “Crni biser” u kojoj glavne uloge igraju Tolgahan Sayışman, koji će glumiti mladića po imenu Kenan, dok će Hande Erçel biti konobarica Hazar. Oni će igrati likove koji će se boriti za ljubav. Berk Hakman će glumiti mladića koji je zaljubljen u Hazar i bit će u stanju da se umiješa u njenu vezu sa Kenanom. Snimanje će se odvijati na lokacijama Bodruma, Marmarisa i Češme. Režiser je Erol Özlevi, u produkciji Gold filma.

  Novu seriju sa prevodom gledajte na balkanje.com 100% besplatno!

  Pročitaj više
 • San, epizoda 7

  Ovaj put Alaz neda Elif da bude sretna sa Bulutom. Alaz zeli ovaj put trudnocom majke da sredi stvar ali mu je to losa zamisao. Elif prijeti Alazu i kaze mu da ce platiti cijenu za sve sto cini. Jildiz pitaju sta radi Elif kod Alaza? Bulut sretne Elif na mjestu za koje smatra da ne bi trebalo da bude tu i pita je sta tu radi al Elif uplasena ne zna sta da mu slaze. Bulut i Elif provode noc skupa, ali Elif uplasena lezeci pored njega razmislja o tome sta krije od Buluta kako bi ga spasila od Alaza.

  Pročitaj više
 • Svitac, epizoda 10

  Aslina odluka koju je donijela da ne nastavi studiranje, podstiče Bariša na nove izazove. Budući da je tako blizu Asli, Bariš jednostavno mora da se drži dalje od nje. Asli pomalo odahne kada joj se Baris priblizi te ga pita sta on tu radi? Asli ovaj put zamislja situaciju sta ako je Barisu zaista stalo?Asli se odlucuje da ovaj put ispita Barisa i to njegovo “Sta ako mi je zaista stalo?” Asli se sredjuje, biva napucana te ga odlucuje praviti ljubomornim. Asli iz situacije kada Baris krene da strijelom ubije njenog trenutnog zavodnika, shvata da mu je zaista proradila ljubomora te staje.Asli ocekuje veliko iznenadjenje.

  Pročitaj više
 • Pun mjesec, epizoda 10

  Feritu dolazi tetka u posjetu te Ferit sve cini da bude lijepo ugošćena. Nazli se baca na posao te gotovi hranu ali njihov dogovor sta ce i kako uciniti, za Nazli biva malo tezak. Njih dvoje su prvo otisli u kupovinu, zatim u kuhinju da pocnu sa pripremama. Ferita Nazlino ponasanje tako fascinira.Fatus i Nazli pricaju i Fatoš je pita sta misli o tome da se malo udalji od Ferita, da jednostavno malo ode negdje, ali Nazli joj kaze da se boji ostaviti ga.Ferit ne uspijeva da shvati razlog ovakvog Nazlinog ponašanja, počinje da sumnja o njenoj bliskosti sa Denizom. Sada je Nazli prisiljena da donese odluku. Denis veoma smjelo djeluje prema Nazli. Asuman je oštrija mnogo više nego što je Demet očekivala. Od sada će igrati otvorenih karata.

  Pročitaj više
 • Zvijezda vodilja, epizoda 12

  Zuhre da zaštiti Sejita i njegovu porodicu, baca sebe u vatru. Zekkar koji je tražio sve ovo vrijeme Zuhre, dolazi mu sama na svom pragu. Povratak Zuhre pokvarit će odnos između oca i sina. Sejit je mnogo ljut na Zuhre, ali ovog puta ne može ništa da učini. Sejit je primoran da prihvati činjenicu da ga je Zuhre ostavila.

  Pročitaj više